powrót

MERLUZZO FRITTO
chrupiący filet z dorsza
podany z pieczonymi ziemniakami
i mixem sałat

SALMONE AL PESTO SICILIANO
filet z łososia pieczony z pesto z suszonych pomidorów,
risotto alla milanese, sałatka
z kopru włoskiego i pomarańczy

POLLO ALLA MILANESE
panierowany filet z kurczaka, masełko z pietruszką,
warzywa zapiekane z serem Grana Padano

COSTINE DI MAIALE AL FORNO
pieczone żeberka z sosem musztardowo-miodowym,
ziemniaki pieczone z rozmarynem,
kompozycja sałat

FILETTO DI MAIALE AL GORGONZOLA
polędwiczki wieprzowe w sosie z gorgonzoli i orzechów włoskich
puree z groszku, sałatka z pomidorów "al balsamico"

FILETTO DI MANZO
polędwica wołowa według naszego Szefa Kuchni
- zapytaj kelnera o sposób podania